Om Circle K

Vi driver over 240 bemandede benzinstationer foruden omkring 60 automatanlæg i Danmark. Vi er en del af et globalt netværk på over 8.100 stationer og 70.000 passionerede retailere, som hver uge tager imod mere end 30 millioner gæster. Velkommen til Circle K.

Vi skal være verdens foretrukne destination for mad og brændstof - vil du med?

Vores DNA, vores mål og drømme og den måde, vi forsøger at gøre tingene på, er det, der gør os til Circle K.

Hos Circle K har vi et fælles værdigrundlag, der er vigtigt for vores kultur og den måde, vi arbejder på. Det er det, der gør os unikke og beskriver det, vi tror på. Vi kalder det vores DNA – ACT with PRIDE.

P

PEOPLE: Vores medarbejdere gør, at vi skiller os ud fra konkurrenterne. Vi interesserer os for vores kunder og knytter os til dem for at skabe langvarige relationer.

R

RESULTS: Resultater betyder noget. Vores butikker og stationer er det, vi lever af. Den kundeoplevelse vi leverer, er det, der skaber værdi for både kunderne og Circle K.

I

IMPROVEMENT: Forbedring er vores drivkraft. Vi forsøger konstant at forbedre vores processer og resultater ved at arbejde sammen i teams, så vi kan lære af hinanden og af de bedste.

D

DEVELOPMENT: Udvikling handler om hele tiden at se fremad. Vi ønsker vækst og udvikler vores virksomhed kunde for kunde, butik for butik og land for land.

E

ENTREPRENEUR: Vores iværksætterånd betyder, at vi hver dag udfordrer os selv til at tænke som kunderne og agere som ejere.