Hverdagen som butikschef

Hos Circle K er der travlt langt det meste af tiden og ikke to dage er ens. Butikscheferne i vores butikker udfører mange forskellige opgaver; fra at yde hurtig og venlig service til kunderne til at holde butikken flot og ren, administrative opgaver og medarbejderledelse. Nogle dage møder du tidligt og andre dag møder du senere. Det er meget forskelligt. 

Her giver vi et snapshot af, hvordan en dag kunne se ud.

06:07

Morgen

Når du møder ind om morgenen, så går du typisk en tur på forpladsen og i butikken og sikrer at alt er pænt og rent. Sammen med dit team sikrer du, at der er klar til det store morgen rykind; at der er bagt morgenbrød, som er lækkert og indbydende, og kaffemaskinen er klar til brygge masser af god kaffe.

10:34

Formiddag

Her er der af og til tid til administrative opgaver, som fx vagtplanlægning, regnskab etc. Formiddagen kan også bruges på et af de daglige rutinecheck på forpladsen – sikre, at forpladsen står skarpt, pumperne er rene, vaskehallen spiller. I er klar til det store frokost rykind; der er frisksmurte sandwich og al forberedelse til mad, der laves efter bestilling er gjort, så ventetiden for kunderne er så kort som mulig. Din områdechef kommer måske forbi, og I får en god snak om, hvordan det går med jeres målsætninger.

12:21

Frokost

Så er der travlt igen. Du har allerede sikret dig, at dine medarbejdere sælger byens bedste burgere og sandwich, som er lavet efter alle food safety regler. Selvom der er travlt, så er der en god stemning – det er sjovt at gå på arbejde og den gode stemning mærker kunderne også. Du møder dine kunder, hvoraf mange er dine faste kunder, som du faktisk også er på fornavn med.

15:52

Eftermiddag

Her kommer der igen et stort rykind, når kunderne er på vej hjem fra arbejde. Dit team sørger for at kunderne får den gode betjening og du sørger måske for at få bestilt varer hjem, få fyldt varer op etc. Du har måske samtale med en af dine medarbejdere om hans eller hendes karrierevej.

21:43

Aften

Efter en travl aften med salg af burgere og frisksmurte sandwich og travlheden har lagt sig, så det er det tid til at få gjort rent i butikken og forberede butikken til næste dag. Du leder og fordeler og går selv forrest og sikrer, at butikken står knivskarpt til en ny dag.